Over ons

/Over ons
Over ons2017-05-29T08:25:50+02:00

De naam BUTTERS is gekozen als eerbetoon aan de moeder van Arnold.

Als alleenstaande moeder met 5 opgroeiende kinderen, waar Arnold de jongste van is, heeft zij hard moeten werken om het mogelijk te maken dat Arnold kon studeren. Hij werd daar niet in het minste geholpen door haar inzet, motivatie, vertrouwen en voortdurende ondersteuning.

De combinatie van de studie en de wijze lessen van thuis hebben de basis gelegd voor het eigen kantoor en de visie waar we voor staan.

Ingrid heeft jarenlange ervaring als onmisbare stuwende kracht binnen accountantsorganisaties; zij was werkzaam op het secretariaat en was ook belast met financiële administraties en jaarrekeningen ten behoeve van cliënten.

Arnold was certificerend accountant; heeft jarenlange ervaring bij meerdere grote accountantsorganisaties en heeft een korte tijd gewerkt in het internationale bedrijfsleven. Doordat voor de accountant steeds strengere regels gelden, die op zich voor de relaties van ons kantoor geen toegevoegde waarde hebben, heeft Arnold besloten om zich uit te schrijven als openbaar accountant.

Call Now Button